Menu
Letní grilovačka s managementem Business Animals

Letní grilovačka s managementem Business Animals

1 minuta čtení

Mám teď dost náročné týdny – je pro mě skoro pravidlem, že v létě hodně makám. Jak jsou dovolené, není tolik schůzek a je prostor věnovat se týmu, produktu a připravit se na období „e-commerce žní“ během posledního kvartálu.

Stíhám třeba věci jako pravidelný kvartální offsite s managementem Tipli v Krušných horách. Mimochodem dost vydařená akce a shrnutí jsem sepsal zde na blogu v samostatném článku. A protože se snažím užívat léto naplno také s rodinou, tak jsem se ještě stejný víkend vydal na 500 km dlouhou cestu z Krušných hor na pár dní do Beskyd. Nechtěl jsem si kazit víkend cestou přes D1, tak jsem to vzal horní trasou přes Hradec Králové a cestu jsem si hodně užil.

V Beskydech jsem stihnul grilovačku s managementem Business Animals, se nimiž jsme se sešli v Topolné u Uherského Hradiště. Byl to skvělý večer plný dobrého jídla a pití. Kromě různých veselých historek jsme si nedali pokoj a samozřejmě řešili také hromadu pracovních témat. Celý večer jsme popíjeli Tatranský čaj, což je docela přísné pití. Byla to tedy dlouhá noc a máme několik legendárních vzpomínek.

Takhle nějak vypadají moje letní víkendy. K tomu jsem stihl naběhat víkendových 15 km po Beskydech a v pondělí jsem se vrátil vlakem na pár dní do Prahy. Chtěl jsem být v 10 dopoledne „na značkách“ v kanceláři připravený na pondělní meetingy. Nikdy jsem moc neuměl ten „nomádský“ režim práce na dálku. Zastávám dlouhodobě pravidlo, že není nad osobní setkání.

Samo se to neudělá.

Poslední aktualizace: 27. 08. 2018